Onze werkwijze

Alles wat wij leveren is maatwerk. Door de veelzijdigheid en diversiteit van ons machinepark, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Zoals wij het zelf altijd verwoorden: als we het kunnen tekenen, kunnen  we het maken!

Offerte

Zodra u met ons contact opneemt wordt er, indien gewenst, een afspraak met u gemaakt. Wij gaan samen met u in op hetgeen u wilt laten maken. Het doel, het gebruik, uw wensen...allemaal belangrijke punten om aan te denken. Op basis van deze informatie zullen wij u een passend advies geven en een offerte toesturen.


Voorbereiding

Wanneer u het eens bent met ons advies en offerte, gaan wij aan de slag met het technische aspect van uw project. Er wordt een technische tekening gemaakt, waarin alle belangrijke details zijn uitgewerkt. De afmetingen kunnen wij op locatie tot op de millimeter nauwkeurig opnemen! Elk detail wordt samen met u gecontroleerd. Basic elements in perfection noemen wij dat!


Productie

Aan de hand van de technische tekeningen, worden onze machines geprogrammeerd. Het materiaal wordt op maat gezaagd, eventuele uitsparingen worden gefreesd en facetranden worden gemaakt. De fijne afwerking van uw product is altijd handwerk! Een product dat op locatie gemonteerd moet worden, wordt in onze productiehal altijd getest. Zo voorkomen we vervelende verrassingen achteraf!


Levering en aftersales

Indien gewenst leveren en monteren wij op een afgesproken tijdstip bij u thuis. Hierover maken wij van tevoren afspraken, zodat u en wij niet voor verrassingen komen te staan. Zo weet u altijd waar u aan toe bent! Tot slot laten wij alles netjes achter en geven u advies over het onderhoud. Heeft u na levering toch nog vragen of opmerkingen? Dan staan wij altijd voor u klaar!