Onze Materialen

Hier vindt u een overzicht van ons uitgebreide assortiment composiet, keramiek en natuursteen. Door op de afbeelding van een van de materialen te klikken, ziet u de kleuren die we in ons assortiment hebben opgenomen.

Houd er rekening mee dat de afbeeldingen op deze website slechts voorbeelden zijn. De patronen en kleuren van de uiteindelijk bewerkte plaat wijken ALTIJD af.

Composiet

Ons composiet is samengesteld uit harsen en kwartsgranulaten. Gecombineerd vormen ze een oersterk materiaal dat een mooi en duurzaam alternatief biedt voor natuursteen. In ons assortiment zijn kleuren van de fabrikanten Diresco en Silestone opgenomen. Ziet u de gewenste kleur er niet bij staan? Contacteer ons dan gerust. Vaak kunnen wij de kleur dan wel leveren!


Natuursteen

Natuursteen, een product rechtstreeks uit de natuur. Ons standaard assortiment natuursteen bestaat uit 8 kleuren graniet waarvan 5 zowel in gepolijste als in gezoete (satinato) afwerking leverbaar zijn. Uiteraard kunnen wij via onze leveranciers in meer kleuren voorzien dan op deze website staan afgebeeld. Staat de gewenste kleur er dus niet tussen? Contacteer ons dan gerust!


Keramiek

Keramiek is feitelijk klei gebakken onder hoge druk en hoge temperatuur. Door dit speciale productieproces verkrijgt keramiek zijn oersterke eigenschappen. Hierdoor gaat dit materiaal zowel binnen als buiten generaties lang mee. Keramiek wordt steeds vaker toegepast. Vogten Group heeft inmiddels ca. 30 kleuren beschikbaar in keramiek, waaronder een aantal met de unieke uitstraling van bijvoorbeeld metaal, graniet, beton en hout.